matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ptęgowanie
jj:
(−{1}{2}) * (−{1}{2}
4
* 2
7
2 paź 21:07
isia:
1
1
(−
)*(−
)
4
*2
7
tak miało być?
2
2
2 paź 21:11
Karola:
tak
2 paź 21:14
isia:
1
1
1
(−
)*(
)*2
7
= −
*2
7
= −2
7−5
=.....
2
2
4
2
5
2 paź 21:17