matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matma
xantor:
Oblicz (mi wyszło 7 i nie wiem czy to poprawny wynik) log
4
9 * log
3
128 =
2 paź 20:28
isia:
2 paź 20:30
Janek191:
log
4
9 * log
3
128 = log
2
2
9 * log
3
2
7
= 0,5 log
2
3
2
*7*log
3
2 =
1
= 0,5*2*log
2
3* 7 *
= 7
log
2
3
2 paź 20:51