Rozwiąż równanie
Aneta: Rozwiąż równanie a) x2+x+1/4=0
b) x2−1/3x+1/36=0
c)9x2−12x+4=0
d)9/4x2+3x+1=0
e)x2−2√2x+2=0
f)2x2+2√6x+3=0
2 paź 20:27
Aneta: Proszę o pomoc
2 paź 20:27
bezendu:
np c)
(3x−2)
2=0 z tego już łatwo odczytać pierwiastek
2 paź 20:32
ZKS:
a)
| | 1 | | 1 | |
x2 + 2 * x * |
| + ( |
| )2 = 0 |
| | 2 | | 2 | |
Następne podobnie.
2 paź 20:32
Aneta: Dziękuję
2 paź 20:34
minecrafy1: wijdrjnfjncfrcrΩΩ≥→
2 paź 20:38
minecrafy1: dziwne to ja tomek malicki lat 11 klasa 5 b
2 paź 20:39
minecrafy1: ←←←←
2 paź 20:40