matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równaniepomoc
karsa:
Rozwiąż równanie: a)x{3−3x−2=0 b) x
6
−2pierwiastek 2x
3
+2=0 bo nie wiem kompletnie, jak się za to zabrać,żaden rozkład i wyłączenie przed nawias mi nie pasuje
2 paź 19:31
karsa:
a) x
3
−3x−2=0 edit
2 paź 19:31