| 7π | 11π | |||
cos2 | −cos2 | |||
| 8 | 8 |
| π | 3π | |||
= cos2 ( π − | ) − cos2 ( π + | ) = | ||
| 8 | 8 |
| π | 3π | π | ||||
= −cos2 | − ( − cos2 | ) = cos2 | ||||
| 8 | 8 | 4 |
| 7π | |
=157,50=180o−22,5o kąt II ćwiartki | |
| 8 |
| 7π | 7π | 1π | ||||
cos | =cos(π− | )=−cos | ||||
| 8 | 8 | 8 |
| 11π | |
=247,5o =2700−22,5 kąt III ćwiartki | |
| 8 |
| 11π | 3π | 11π | π | |||||
cos | =cos( | − | )=−sin | |||||
| 8 | 2 | 8 | 8 |
| 1π | π | 1π | π | π | π | √2 | ||||||||
(−cos | )2−(−sin | )2=cos2 | −sin2 | =cos2* | =cos | = | ||||||||
| 8 | 8 | 8 | 8 | 8 | 4 | 2 |