Pomocy!!!!
metex: | | −2 | |
korzystając z wykresu funkcji y= |
| przesuń hiperbolę o wektor u=[−2,1] napisz wzór |
| | x | |
ogólny otrzymanej funkcji i opisz jej własności.
proszę TO NA JUTRO


1 paź 18:01
1 paź 18:03
Aga1.: | | −2 | |
Wzór po przesunięciu y= |
| +1 |
| | x+2 | |
1 paź 18:07
metex: a opisac własności? to jak będzie wyglądało?//
1 paź 18:22
1 paź 18:26
matyk: dziedzina....
Zw..........
miejsca zerowe...........
punkt przecięcia z osią OY.............
punkt przecięcia z osią OX......
monotoniczność..........
tyle w liceum wystarcza
1 paź 18:27