matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Różnica 9*5^9^9-4*5^9^9 jest równa:
kamczatka:
Różnica 9*5
9
9
−4*5
9
9
jest równa: Odpowiedź to 5
1
0
0
niby proste a nie wiem jak zrobić
1 paź 17:36
5-latek:
5
99
(9−4)=5
99
*5=5
99
*5
1
= policz ze wzoru
1 paź 17:39
jakubs:
5
99
(9−4*1)=5
100
1 paź 17:41