matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uprosć
gimo:
uprosc wyrazenie :u{3*27} {
3
√
3
}
1 paź 14:04
matyk:
zapisz licznik i mianownik w postaci potęgi liczby 3
1 paź 14:12
irena_1:
3*3
3
3
4
=
=3
3
2
3
=27
3
√
9
3
1
3
3
1
3
1 paź 14:17