matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Aga13:
√
(7−
√
7
)
2
−
√
(
√
7
−7)
2
=
1 paź 10:02
pb:
= l 7 −
√
7
l − l
√
7
− 7 l =( 7 −
√
7
) − ( 7 −
√
7
) = 7 −
√
7
− 7 +
√
7
= 0
1 paź 10:39