matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykres
Równina:
Kolejny wykres, proszę o pomoc
f(x)=x−2
√
x
2
1.Co trzeba zapisać i jak to zapisać? D=R\{0} 2. Od czego zacząć rysowanie?
30 wrz 19:09
niebieski:
D=R
30 wrz 19:17
niebieski:
f(x)=x−2|x|
30 wrz 19:18
Równina:
taak, dzięki
30 wrz 19:20