30 wrz 14:27
Eta:
Zatem .... po jednym stopniu dla Nas

więc Tobie zostaje
zero
30 wrz 14:30
Matma: hehehxD spoko mozemy sie tak podzielc dzieki jeszcze raz

30 wrz 14:31
Eta:
30 wrz 14:31
wrrr: a może mi ktoś pomoże

30 wrz 14:36
AS: A AS podpadł − dobrze mu tak.
30 wrz 14:40
Matma: AS o ile pamietam nei pomagales mi

a le moge si emylic
30 wrz 14:43
AS: Nie pomyliłaś się − życzę powodzenia i dużo uśmiechów w każdym dniu.
30 wrz 14:47
Matma: heh jakas irnia czy mi sie zdaje?
30 wrz 14:50
Matma: ironia* sorki
30 wrz 15:25
Matma: eta moge o cos spyac?
30 wrz 15:34
Matma: albo juz nic
30 wrz 15:34
Matma: albo eta mozesz spr czy tim zrobil dobrze to zadanie zaraz Ci wkleje?
30 wrz 15:36
Matma: β = 2α + 140 Korzystając z zasady kątów opartych na jednym łuku|: γ = a + 70 Wiemy, że ten
trójkąt jest równoramienny, zatem:
180 − a − 70 110 − a
δ =
=
2 2
Wiemy, także że: a + δ = 90, więc:
110 − a
a +
= 90 /*2
2
2a + 110 − a = 180 a = 70
30 wrz 15:37
Matma: o lol sory przypomne ten post co byl
30 wrz 15:37