matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownania
ania:
Rozwiąż równanie :x
4
−7x
2
+6x=0 proszę jeszcze o wytłumaczenie
29 wrz 18:58
Technik:
x(x
3
−7x+6)=0 W(1)=0 W(x)=x(x−1)(x
2
+x−6) dokończ sama
29 wrz 19:03
ania:
dziekuje
29 wrz 20:32