matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Witam, proszę o pomoc
janek :
Dane są zbiory: A=(−7,12), B=<−7,12>. WYznacz zbiory A\B, B\A
29 wrz 17:25
Kostek:
A\B=∅ B\A={−7,12}
29 wrz 17:28
janek :
Dziękuję.
29 wrz 17:29