matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykaż
magda:
wykaż, że jeśli m
1
=
a+b
a−b
; m
2
=
c+d
c−d
; m
3
=
ac − bd
ad + bc
to m
1
+ m
2
+m
3
= m
1
m
2
m
3
29 wrz 16:12
5-latek:
Zapisz ulamki za pomoca duzej litery U −bedzie lepiej widac
29 wrz 16:15