matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Czy istnieje taki kąt alfa, że: tg=ctg
Amelia:
Czy istnieje taki kąt α, że: tgα=ctgα
28 wrz 21:33
ICSP:
dla α = 45
o
mamy tgα = 1 = ctgα
28 wrz 21:34
Amelia:
dziękuję
28 wrz 21:38