matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz wszystkie rozwiązania równania należące do przedziału <0,2π>
ada:
wyznacz wszystkie rozwiązania równania należące do przedziału <0,2π> a/ cos3xcosx=1−sin3xsinx b/ 4tgxcos
2
x=1
28 wrz 21:10
PW:
a) cosαcosβ+sinαsinβ = ...
28 wrz 21:15