pomocy
Pomocy: wyznacz sume czesc wspolna i obie roznice zbiorow A i B jesli:
A−zbior wszystkich liczb naturalnych dwucyfrowych,ktorych reszta z dzielenia przez 3 jest
liczba 1
B−zbior liczb naturalnych mniejszych od 99.
29 wrz 22:06
Pomocy: wie moze ktos jak to zrobic?
29 wrz 22:17
AROB: pomagam
29 wrz 23:10
AROB: Zbiór A = {13,16,19,22,25,28,..., 94,97}
B = {0,1,2,3,4,...,97,98}
A∪B = B
A∩B = A
A \ B = ∅
B \ A = {0,1,2,3,....,11,12,14,15,17,18,20,21,23,24,26,27,29,30,32,33,35,36,
38,39,41,42,44,45,47,48,50,51,53,54,56,57,59,60,62,63,65,66,68,69,71,72,74,7
5,77,78,80,81,83,84,86,87,89,90,92,93,95,96,98}
29 wrz 23:26
tak sądze: coś zabrakło tu 10 w tym pierwszym i to nie zawsze skacze co trzy bo są wyjątki np 98 ma reszte
2więc zostało to żle zrobione
12 wrz 16:58
mrozik2009: a=(−2;5)
20 lis 08:47