matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegi
adam:
1
2
2
= 4 ?
27 wrz 01:27
Garth:
1
1
1
(
)
2
=
=
2
2
2
4
27 wrz 01:30
adam:
czyli jakie może mieć punkty funckja f(x) =
1
2
x
np. (−1,2) (−2,4),(−3,8)
27 wrz 01:32
adam:
a dla x dodatniego ?
27 wrz 01:33
ICSP:
dla dodatnich
1
(1 ;
)
2
1
(2 ;
)
4
1
(3 ;
)
8
itd
27 wrz 01:40
adam:
dzięki
27 wrz 01:46