matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
Samanta:
Czy dobrze wykonałam działanie z pierwiastkami? p {2} +
√
32
+
√
50
=
√
2
+
√
16*2
+
√
25*2
=
√
2
+ 4
√
2
+ 5
√
2
= 10
√
2
26 wrz 21:06
dero2005:
ok
26 wrz 21:18