matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż układ równań.
apuz:
4*3
x+1
−5*2
y+3
=28 5*3
2x−3
+4*2
2y−1
=23
26 wrz 18:47
matyk:
podstaw za 3
x
=a i 2
y
=b
26 wrz 18:57
matyk:
albo wyznacz 3
x
z pierwszego i wstaw do drugiego
26 wrz 18:58