matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
RoZwiaz rownanie
BL:
5
(
)
x
=1
8
25 wrz 16:47
ayioo:
x=0
25 wrz 16:48
BL:
a takie jak rozwiazac? (0,8)
x
=0,512
25 wrz 16:54
ayioo:
no tu juz musisz odgadnac/wiedziec, ze 8
3
= 512, stad x = 3
25 wrz 16:58
BL:
ok.dzieki!
25 wrz 17:06