24 wrz 22:18
24 wrz 22:20
Weronika: a moge prosic obliczenia? plissss!
24 wrz 22:27
24 wrz 22:29
Weronika: ej no! ja tego potrzebuje na tu i teraz nie mam czasu szukac! miałam biole a teraz anglika
musze główkowac! prosze pomóż <3
24 wrz 22:36
Weronika: ej no! ja tego potrzebuje na tu i teraz nie mam czasu szukac! miałam biole a teraz anglika
musze główkowac! prosze pomóż <3
24 wrz 22:37
Weronika: ej no! ja tego potrzebuje na tu i teraz nie mam czasu szukac! miałam biole a teraz anglika
musze główkowac! prosze pomóż <3
24 wrz 22:37
Technik:
A co mnie to interesuje co Ty masz ? To jest podstawa i trzeba to umieć..
24 wrz 22:42
miki: 257+213−1+53=467
213=4921
1=2121
53=3521
257=7521
25 wrz 01:38