Zadanie
Piotr 10: Oblicz:
| | 1 | |
w potędze jest 1+ |
| |
| | 1−log32 | |
Doszedłem do tego:
24 wrz 16:08
Piotr 10: Może ktoś sprawdzić wyszło mi, że wyrażenie te wynosi 4,5
24 wrz 16:18
Trivial: wyrażenie to, a nie jakieś te.
24 wrz 16:30
Basia:
| | 1 | | 1 | | 1 | |
wykł. = 1+ |
| = 1 + |
| = 1 + |
| = |
| | 1−log32 | | log33−log32 | | | |
| | 3 | |
(32)1+log3/23 = (32)1*(32)log3/23 = |
| *3 = 4,5 |
| | 2 | |
24 wrz 16:36
Piotr 10: Trivial dla mnie może być i ''te'', dzięki
Basia za sprawdzenie poprawności wyniku
mojego
24 wrz 17:31