Ułamek:
student1: heejka

moge prosic o rozwiązanie tego ułamka?
24 wrz 13:05
student1: POMÓŻCIE MI
24 wrz 13:09
wredulus_pospolitus:
student

<szczena>
24 wrz 13:12
student1: ?
24 wrz 13:13
pigor: ..., nie wiem o co ci chodzi, ale może
| | 1 | | −2*3+1 | | −6+1 | | 5 | |
chodzi ci o to : (−2 |
| )= |
| = |
| = − |
| |
| | 3 | | 3 | | 3 | | 3 | |
24 wrz 13:42
pigor: 
. o kurcze coś mi nie gra

powyżej są bzdety ...
| | 1 | | 2*3+1 | | 7 | |
jeszcze raz (−2 |
| )= − |
| = − |
| , no jasne tak jest dobrze . |
| | 3 | | 3 | | 3 | |
24 wrz 13:46
wredulus_pospolitus:
moj post jest odnosnie twojego 'nicka' ... jeżeli taki "student" ma takie pytanie ... to ja się
pytam ... jak ten "student" zdał maturę
24 wrz 13:49
wredulus_pospolitus:
i co więcej ... jak ten 'student' uchował się w szkole ponadgimnazjalnej
24 wrz 13:53
pigor: ...ja go chyba rozumiem, bo ja też mam maturę, ale dawno takich ...

"rzeczy" nie robiłem i złapałem się − niestety −, ale i stety, bo to każe mi
mieć pewien dystans (...i pokorę) do innych , a i nade wszystko do siebie ...
24 wrz 13:59