matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ułamki
bum:
3
4
2
5
+
+
+
=
5
9
5
9
24 wrz 12:38
ICSP:
2
24 wrz 12:39
bum:
a jak to sie oblicza?
24 wrz 12:40
bum:
prosze o pomoc
24 wrz 12:42
ICSP:
3
2
4
5
+
+
+
=
5
5
9
9
3+2
4 + 5
5
9
=
+
=
+
= 1 + 1 = 2
5
9
5
9
24 wrz 12:43
bum:
dziekuje bardzo
24 wrz 12:43