| 7 | ||
log2 7 − log2 63 + log√2 36 = log2 | + log√2 36 = | |
| 63 |
| 1 | 1 | |||
= log2 | + log20,5 36 = log2 | + 2 log2 36 = | ||
| 9 | 9 |
| 1 | 1 | |||
= log2 | + log2 362 = log2 ( | *36*36} = | ||
| 9 | 9 |
| 1 | ||
log aα x = | loga x | |
| α |
| 7 | log236 | |||
log2 7−log2 63+log√2 36=log2 | + | = | ||
| 63 | log2√2 |
| 1 | log236 | 1 | ||||
=log2 | + | =log2 | +2log236= | |||
| 9 | 12 | 9 |
| 1 | 1 | |||
=log2 | +log2362=log2 | +log21296= | ||
| 9 | 9 |
| 1 | ||
=log2( | *1296)=log2144=log2(24*32)= | |
| 9 |