matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczba..... jest równa
Mati:
Liczba
3
√
(−8)
−1
x 16
3
4
23 wrz 12:03
Basia:
1
1
=
3
√
−
1
8
*(2
4
)
3/4
= −
*2
3
= −
*8 = ................ dokończ
2
2
23 wrz 12:22
Mati:
Dziękuję
23 wrz 12:26