matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz zbiory
immfine :
A= {x: x ∈ N ∧ x ≤
√
230
}, B={x: x < 25 ∧ x = 5n ∧ n ∈ N
+
} Wyznacz zbiory : A∩B oraz B − A
22 wrz 12:51
sushi_ gg6397228:
wyznacz zbiory A i B
22 wrz 12:55