matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
JANEK:
wykaz ze jezeli cos(a+b)=0 to sin(a+2b)=sina
22 wrz 11:33
JANEK:
pomoże mi ktoś?
22 wrz 11:42
ICSP:
sin(a + 2b) = sin([a+b] + b) = ... Wzór na sinus sumy kątów
22 wrz 11:51