matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Naszkicuj wykres funkcji f , jeśli
Nutez:
Naszkicuj wykres funkcji f , jeśli f(x) =
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/6b/yk/8f/gndgg9.jpg
Proszę aby wyglądał w stylu: y= −>(Wektor) y = −> + rysunek. dziękuje
21 wrz 15:18
Nutez:
Bardzo prosze
21 wrz 16:37
asdf:
= − | |x+2| − 5| tego jednym wektorem sie nie da opisac, trzeba przedzialami
21 wrz 16:41