| sin20 | sin20 | |||
tg55o − tg35o = | = | = | ||
| cos55 cos35 | sin35 cos35 |
| 2sin20 | 2sin20 | 2sin20 | ||||
= | = | = | = 2tg20 | |||
| 2sin35 cos35 | sin70 | cos20 |
| sin ( α − β) | ||
tg α − tg β = | ||
| cos α*cos β |
| sin ( 55 − 35)o | ||
tg 55o − tg 35o = | = | |
| cos 55o *cos 35o |
| sin 20o | 2 sin 20o | |||
= | = | = | ||
| sin 35o * cos 35o | 2 sin 35o*cos 35o |
| 2 sin 20o | sin 20o | |||
= | = 2* | = 2 tg 20o | ||
| sin 70 o | cos 20o |
| sin ( α − β) | ||
tg α − tg β = | ||
| cos α*cos β |
| sin ( 55 − 35)o | ||
tg 55o − tg 35o = | = | |
| cos 55o *cos 35o |
| sin 20o | 2 sin 20o | |||
= | = | = | ||
| sin 35o * cos 35o | 2 sin 35o*cos 35o |
| 2 sin 20o | sin 20o | |||
= | = 2* | = 2 tg 20o | ||
| sin 70 o | cos 20o |
| sin ( α − β) | ||
tg α − tg β = | ||
| cos α*cos β |
| sin ( 55 − 35)o | ||
tg 55o − tg 35o = | = | |
| cos 55o *cos 35o |
| sin 20o | 2 sin 20o | |||
= | = | = | ||
| sin 35o * cos 35o | 2 sin 35o*cos 35o |
| 2 sin 20o | sin 20o | |||
= | = 2* | = 2 tg 20o | ||
| sin 70 o | cos 20o |