matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potrzebuję lajków w konkursie :)
Piotrek:
Hej mam prośbę potrzebuję lajków w konkursie oto link : Wystarczy wejść i kliknąc lubie to
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=576947785674925&set=a.575026885867015.1073741829.295297303839976&type=1&theater
Z góry dzięki za waszą pomoc
19 wrz 20:51
bezendu:
i co jeszcze frytki do tego ?
19 wrz 20:52
Piotrek:
Nie tylko jedno kliknięcie nic więcej
19 wrz 21:13
gosiaczek100:
piotrek zrobione like dodany teraz prosze cie o prozbe polub zdjecie mojej przyjaciolki synka mozesz poslac dalej bardzooo bardzo dziekuje
https://m.facebook.com/Picture.Studios.Ltd/photos/a.791402317599203.1073741856.193018047437636/791407620932006/?type=1&theater
13 lis 23:25