matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwąż rownanie
betty1234:
x
2
−2=0
19 wrz 20:38
asdf:
x=±
√
2
19 wrz 20:39
bezendu:
x
2
−2=0 x
2
=2 x=−
√
2
lub x=
√
2
19 wrz 20:39
5-latek:
zastosuj wzor a
2
−b
2
=(a−b)(a+b)
19 wrz 20:40