matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz całki nieoznaczone - pilnie:)
aiks:
(x
2
−1)
3
a) ∫
dx =
x
sinx
b) ∫
dx =
1+cos
2
x
9x−3
c) ∫
dx=
x
2
+x−2
18 wrz 21:36
asdf:
frytki do tego?
pierw wlasne obliczenia.
18 wrz 21:36