matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegi
olaf:
prosze o sprawdzenie l
1
2
−
1
=2
1
2
−
2
=4
1
2
−
3
=8 ?
18 wrz 19:13
MM94:
Owszem, zgadza się
18 wrz 19:14
olaf:
czyli funkcja y=
1
2
x
może miec punkty (−1,2) (−2,4) ( −3,8) i taka funkcje moge narysowac ?
18 wrz 19:17