matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaż rownanie kwadratowe
celina:
3x
+
x−4=0 a=3 b=1 c=−4 Δ=b
−
4ac=1−4*3*(−4)=1=48=49 dalej wyliczam x1 ix2 czy to jest dobrze
18 wrz 19:06
Kejt:
na to wygląda
18 wrz 19:07