proszee o pomoooc!
margaret: rozwiaz rownanie:
1)
2)
3)
4)
prosze o rozwiazania! czekam do dzisiaj!

/ ja tego kurwa nie kumam, bo jestem bardzo, bardzo
kiepska z matmy! ;cc
16 wrz 16:20
asdf:
CZEKAM DO DZISIAJ
Już się rozpędziłem...
16 wrz 16:21
asdf:
pierwsze:
| x+7 | | x + 7 | |
| = 0, D = R / {7}, |
| = 0 ⇒ x+7 = 0 ⇒ x = −7 |
| x−7 | | x−7 | |
16 wrz 16:22
asdf: starczy, bo sie zmeczylem, za tydzien zrobie reszte.
16 wrz 16:23
margaret: eh, wez mi zrob! ;cccc pliska, bo jutro dostane palke za brak zadaniä:ccc
16 wrz 16:33
margaret: eh, wez mi zrob! ;cccc pliska, bo jutro dostane palke za brak zadaniä:ccc
16 wrz 16:34
asdf: no i trudno

Dostaniesz to sie nauczysz. Jak dalej nie bedziesz umieć to dostaniesz kolejną.
Nie lepiej sie teraz tego nauczyc i w ogole nie dostac?
16 wrz 16:36
asdf: mogę pomóc, ale jak na razie to liczysz na gotowca, pierw swoje obliczenia. Na pewno ktos z
forum Ci w tym pomoze.
16 wrz 16:36
5-latek: ja tez jestem kiepski z matmy ale to akuratnie k.....a kumam.
Wezmy przyklad nr 2.
Pomijajac ze to jest rownanie to co to jest za wyrazenie ?
16 wrz 16:47
5-latek: No przeciez wyrazenie wymierne
Co najpierw okreslamy dla wyrazenia wymirnego zeby mialo sens ?
16 wrz 17:37
asdf: @5−latek
Sensu to chyba nie ma tlumaczenie koledze. Wszedl na forum i czeka na gotowca, a jak nie − to
nie..on tego samemu nie zrobi
16 wrz 17:47
5-latek: asdf wiesz nawet tak pomyslaem ze jesli nie udzieli jakiejkolwiek odpowiedzi to nie bede
juz pisal
16 wrz 18:01