matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
3pierwiaski z liczby 58321 jak obliczyć
edek:
15 wrz 18:02
edek:
3pierwiastki z liczby 5832 jak obliczyć
15 wrz 18:04
Godzio:
5832 = 2
3
· 3
6
⇒
√
5832
= 2 * 3
3
*
√
2
= 54
√
2
15 wrz 18:05