matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kto wie prosze o pomoc
BumBum:
2
√
3
= −2x + 3
√
3
15 wrz 12:00
Antek:
2x=3
√
3
−2
√
3
2x=
√
3
to x=.......policz To jest zwykle rownanie liniowe z jedna nieiadoma tylko tu nie ma okraglych liczb .
15 wrz 12:07