matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Delta
Madzia:
Co to znaczy, że pierwiastek jest dwukrotny?
15 wrz 01:09
asdf:
https://www.google.pl/search?site=&source=hp&q=pierwiastek+dwukrotny+co+to+jest&oq=pierwiastek+dwukro&gs_l=hp.3.0.0j0i22i30l9.304.3415.0.5430.18.18.0.0.0.0.465.1925.11j5j1j0j1.18.0.crnk_timecombined...0...1.1.26.hp..1.17.1640.DqdiUYtOFfA
15 wrz 01:10