matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
nieznawca:
2
3
4
:
1
7
− 22
3
+
6 − ( −5)
4
14 wrz 19:11
Basia:
11
4
*7 − 22
3
=
+
=
6+5
4
77−88
4
3
+
=
11
4
−11
3
−1
3
−1+3
+
=
+
=
= .................. ile ?
4*11
4
4
4
4
14 wrz 19:51