matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak obliczyć
olgaa:
√
a
2
+1
14 wrz 12:23
asdf:
przepisz porządnie zadanie
14 wrz 12:23
olgaa:
√
5
=
√
a
2
+1
14 wrz 12:24
olgaa:
?
14 wrz 12:29
Krzysiek:
5=a
2
+1 a=...
14 wrz 12:45