matematykaszkolna.pl
Studiuje ktoś z was Finanse i Rachunkowość ? Na jakim poziomie jest tam matma? Bartek : Cześć wszystkim od października wybieram się na FiR sprawdzając przedmioty jakie mnie obowiązują w pierwszym semestr zauważyłem m.in matematykę , trochę się przeraziłem materiałem jaki mnie obowiązuję i nawet zastanawiałem się nad tym czy nie przepisać się na inny kierunek . Szukałem na internecie jakiś stron poświęconych matematyce na studiach to nie znalazłem nic konkretnego − na tej stronie jest nie wiele materiału na poziom wyższy. Wielu ludzi chwaliło sobie kurs e−trapez , może i jest fajny ,ale nie stać mnie na niego (jeden dział kosztuje coś 41 złotych). I teraz pytanie do was : 1) Na jakim poziomie jest matematyka na tym kierunku ? Jest ciężko? (dodam ,że orłem z matematyki w liceum nie byłem ,ale może to ze względu na nauczycielkę jaka mnie uczyła). I po za matematyką 2)Ogólnie jak jest na tym kierunku ? Podoba się wam / Odradzacie ? 3) i Jaką polecacie specjalizacje polecacie wybrać (bo przyznam się ,że jest co wybierać ) . Z góry dziękuję za wasze odpowiedzi emotka
13 wrz 22:11
Mila: No to bierz się do roboty i uzupełniaj wiadomości. Informacje dostaniesz od Basiek, przemiłej studentki tego kierunku. Poczekaj aż pojawi się na forum.
13 wrz 22:59