matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f
asia:
4
wyznacz wszystkie wartości parametru m,dla których równanie I
I=I5−mI+1 ma trzy
IxI−2
rozwiązania.
11 wrz 22:54
sushi_ gg6397228:
x=2 i x=−2 asymptoty pionowe
11 wrz 23:33
asia:
11 wrz 23:37