matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równosci wykladnicze
Przemko:
rozwiąż równanie ; ) 7
x
+
1
=8
2
x
+
2
11 wrz 21:32
Piotr 10:
x+1=2x+2 x=−1
11 wrz 21:34
Mila:
7
x+1
=64
x+1
x+1=0 x=−1
11 wrz 22:49