logarytmy
stolec:
wiedząc, ze log
122=a, oblicz log
616
| | 4log122 | | 4a | |
log616 = 4log62= |
| = |
| |
| | log126 | | log126 | |
jak to dalej przeksztalcic?
27 wrz 21:52
Eta:
log126 = log12122= log1212 − log122= 1 −a
27 wrz 22:03
Eta:
Możesz zmienić ten nick ..... wrrrrrrrr
bo więcej Ci nie pomogę ...
27 wrz 22:05
stolec: dziekoweczka

nie wiedzialem wlasnie jaki mam dac nick, ten wydal mi się przyjemny
27 wrz 22:31
Bogdan:
Ten jest do dupy (przepraszam, ale tak Twój nick trzeba określić)
27 wrz 22:43
Eta:
Chyba ,że w/g Ciebie "g" .... jest przyjemne?
Przez mój monitor dostaje się fetor .........
27 wrz 22:45