matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Porównaj liczby:
Potężny:
5
27
i 6
20
10 wrz 22:40
Mila:
5
27
=(5
5
)
5,4
=(5
5,4
)
5
6
20
=(6
4
)
5
=1296
5
(5
5,4
)
5
>(5
5
)
5
=3125
5
>6
20
=1296
5
10 wrz 23:04