matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze! pilne!
Kajka:
Rozwiąż układ równan: y=3x−2 2x+y=3
10 wrz 18:50
bezendu:
y=3x−2 2x+3x−2=3 5x=5 x=1 y=1
10 wrz 18:56
kajka:
nie rozumiem...
10 wrz 19:27
bezendu:
Ja też nie
10 wrz 19:34