matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
leszek:
Oblicz: 3
3
*27
−
2/3
10 wrz 17:28
irena_1:
3
3
=27
1
27
−
2
3
=
9
1
27*
=3
9
lub: 3
3
*(3
3
)
−
2
3
=3
3
*3
−2
=3
1
=3
10 wrz 17:42
Kuba :D:
33*(33)−23=33*3−2=31=3 weś to żeby nie było że spisujesz i nie rozwijasz
10 wrz 17:45