zas
Matma: wylacz wspolny czynnik przed nawais (b−a)xy+(a−b)syz−(b−a)z2
27 wrz 18:19
Matma: nei s tylko x
27 wrz 18:20
Matma: a drugie takie(a−b)−(a−b)2
27 wrz 18:20
tim: (b − a)xy − (b − a)xyz − (b − a)z2 = ... co widać?
(a − b) − (a − b)(a − b) = ...
27 wrz 18:23
Matma: i?
27 wrz 18:24
Matma: tyle tez ma?CXD
27 wrz 18:25
Matma: mam*
27 wrz 18:25
Matma: chyba Ci sie wzory pomylily
27 wrz 18:26
tim: gdzie mi się wzory pomyliły?
27 wrz 18:27
Matma: a sorkixd
27 wrz 18:33
Matma: w nastepnych pomozesz?
27 wrz 18:33
tim: Tzn chodzi ci może o:"
− (b − a) = −b + a = a − b = + (a − b)
27 wrz 18:35
Matma: dobra dzikei
27 wrz 18:37